Akut VVS døgnservice

Aplus Akut VVS hjælper dig når uheldet er ude. I alle døgnets 24 timer.

Akut VVS døgnservice i København & Nordsjælland

Har du brug for akut VVS service? Ring på vagttelefonen: 70 60 51 53

Når vi bevæger os over i aftentimerne, og indstiller os på at holde fri for i dag, så er der ingen garanti for at diverse vandskader og tilstopninger gør ligeledes. Derfor har vi hos Aplus VVS udvidet vores servicemuligheder med døgnservice. Der er altså ikke den dag på året eller time i døgnet, hvor du ikke kan indhente vores fagfolks ekspertise.

Det er vigtigt at handle når en skade kalder på akut VVS hjælp. Hvis du lader en akut skade stå til eksempelvis over en weekend, kan det medføre alvorlige følgeskader.

Pris på VVS døgnservice

Aplus VVS regner døgnservice som en tillægssats. Vi ønsker at holde alle vores priser gennemsigtige, således at du som kunde aldrig er i tvivl om, hvad du betaler for. Priserne for VVS døgnservice inkluderer kørsel og første arbejdstime.

Hvilke typer skader kræver akut VVS?

Utætte og sprængte vandrør
Er du så uheldig at støde på et sprængt – eller blot utæt vandrør, vil vi råde dig til at anse skaden som akut. Et rør med en mindre utæthed kan lække op til 60-70 liter dagligt. Foruden at det vil markere sig brutalt på vandregningen, så kan 60-70 liter vand også medføre alvorlige vandskader.

Da vil døgnservice hurtigt tjene sig ind, når du sammenligner prisen med de omkostninger, som der vil være ved eventuelle følgeskader. Et sprunget vandrør kan medføre oversvømmelse, fugtskader og ødelagte ejendele.

Tilstoppede afløb og afløbssystemer
I langt de fleste tilfælde vil et tilstoppet afløbsrør ikke kræve døgnservice. Men af og til kan tilstoppelse medfører så ubehagelig en lugt, at det ikke er til at være i. Inden du ringer efter VVS døgnservice, så forsøg med at hælde kogende vand i afløbet, og rens efter med en flaskerenser.

Vær desuden opmærksom på, at afløb placeret i varme rum og hvor vandtilførsel ikke forekommer jævnligt, kan tørre ud. Dette kan skabe en grim lugt. Sørg derfor for at hælde vand i afløbet 2 gange ugentligt, således at afløbet holdes fugtigt. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte vores døgnservice, da vi glædeligt hjælper dig i enhver situation, som er til gene for dig.

Stoppet toilet
Er dit toilet tilstoppet, og kan problemet ikke kommes til livs med svupper, så er du velkommen til at kontakte Aplus VVS døgnservice. Et stoppet toilet kan være yderst upraktisk og til tider kan det kræve akut udredelse af en fagmand.

Varmeanlæg som ikke virker
Det afhænger som regel af årstiden, hvorvidt et defekt varmeanlæg kræver at blive tilset akut. Herhjemme i Danmark har vi desværre nogle vinterdage, hvor varmeanlægget er nødsaget til at virke, for at vi kan holde det ud. Du er velkommen til at kontakte vores døgnservice, hvis du har problemer med et udueligt varmeanlæg.

© Copyright - Aplus VVS
Indhent tilbud
close slider
Call Now Button