Gasinstallationer

Vi er autoriseret til at udføre gasinstallation til både privat & erhverv i hele København.

Hjælp til gasinstallation

Når du skal have udført en gasinstallation skal du have fat i en autoriseret VVS’er. Det finder du hos Aplus VVS.

Vi er autoriseret til at udføre gasinstallationer til både privat og erhverv. Udførelse af gasinstallationer kræver specifik viden, da arbejdet herom ellers kan være farligt at håndtere.

Pris på gasinstallation

Er du i tvivl om hvorvidt den opgave, som du står overfor, kræver en autoriseret VVS installatør? Se vores udpluk af produkter og ydelser herunder. Priser på udskiftning eller tilslutning af gasmålere, gaskomfur m.m. er selvfølgelig inkl. moms, levering og montering.

Ring til os på telefon 7060 5153 eller udfyld vores kontaktformular. Så tager vi en uforpligtende snak om dine gasinstallationer.

Hos Aplus VVS er alle priser inkl. moms, levering og montering!

Vi har mange flere produkter indenfor kategorierne, kontakt os for at høre mere.

gasmåler

Nedtagning/afpropning af gasmåler

2.195,00 DKK

gasmåler

Gasinstallation – uden ny gasmåler, tilslutning af gaskomfur

5.995,00 DKK

gasmåler

Udskiftning af gammel gasmåler til ny gasmåler, samt tilslutning af gaskomfur

8.295,00 DKK

gaskomfur-inkl-ny-gasslange

Kun tilslutning af nyt gaskomfur inkl. ny gasslange

3.495,00 DKK

gaskomfur-inkl-ny-gasslange

Tilslutning af nyt gaskomfur inkl. ny gasslange med små ændringer i rør installation

5.795,00 DKK

Hvilke opgaver omfatter gasinstallationer?

Som autoriseret VVS installatør udfører vi ofte opgaver der inkluderer gasinstallationer. Vi har derfor et erfaringsrigt team klar til at tage sig af dine VVS opgaver, som omfatter gas.

Dette kunne eksempelvis være opgaver som:

  • Servicering af gasinstallationer
  • Opsætning af bygas, naturgas eller flaskegas
  • Tilslutning til gasnet
  • Installation af ny gaskedel
  • Installation af gasmåler
Halvfærdige gas­installationer

Fra tid til anden oplever vi, at vores kunder kontakter os, fordi en anden VVS installatør har været nødsaget til at stoppe sit arbejde inden opgaven egentlig var løst. Derfor skal vi i situationer som denne udfylde en færdiggørelses-blanket, som er udarbejdet af Sikkerhedsstyrelsen. Desuden skal vi inden overtagelse af opgaven lave en gennemgang af det hidtil udførte arbejde. Det gør vi for at sikre os at love og forskrifter overholdes, således at den rette virksomhed kan stå til ansvar for eventuelle fejl og mangler.

Skal du have foretaget eller afsluttet en gasinstallation, så kontakt os gerne. Hos Aplus VVS er vi erfarne indenfor området, og har en bred ekspertise i håndtering af gasinstallationer.

Forskellen på gastyper

Som det fremgår i oversigten over hvilke opgaver, der kan omfatte gasinstallationer, så opererer vi med tre forskellige typer af gas – naturgas, bygas og flaskegas. Skulle du være i tvivl om, hvilken gastype din opgave omhandler, så læs med herunder og bliv klogere på dette.

Naturgas

Naturgas er en fællesbetegnelse for den gas, som vi finder i undergrunden. Det er klart den gasart i Danmark, som vi benytter allermest. Gasinstallationer i hjem knyttet til gasnettet i Danmark, benytter sig af den naturgas, som vi hiver op af Nordsøen. Typiske gasinstallationer som benytter naturgas omhandler el- og varmeproduktion. Altså bruger vi særligt naturgas til opvarmning af hjemmet og til at producere strøm.

Bygas

Bygas er efterhånden en afsluttet æra i Danmark. Her er der tale om den gas, som fremstilles på offentlige gasværker og distribueres gennem gasledninger til forbrugere i de større byområder. Samtlige gasværker er efterhånden lukket i Danmark, hvorfor bygas nu kun kan benyttes i Århus og Storkøbenhavn. Nogle virksomheder samt private forbrugere foretrækker fortsat bygas til deres gasinstallationer. Særligt er dette fordi, at bygas kan have økonomiske fordele.

Flaskegas

Flaskegas ses ofte brugt ved gasinstallationer, som skal være lette at rykke rundt på, samt i sommerhuse rundt om i landet. Eksempelvis bruges flaskegas typisk ved gasgril. I mange tilfælde kan gasflasker håndteres uden hjælp fra en VVS installatør.

© Copyright - Aplus VVS
Indhent tilbud
close slider
Call Now Button