VVS Tjek

Vi udfører VVS Tjek i lejligheder og andelsboliger i hele Rødovre, København & Nordsjælland.

Undgå dyre regninger
Bestil VVS Tjek!

KUN 1.395,-

Få god samvittighed med et VVS Tjek. Det er billigere end du tror og kan spare dig for mange penge.

Udvidet VVS Tjek: Kun 1.695,-

Hvad er et VVS tjek?

Ved et VVS Tjek vil en af vores dygtige medarbejdere gennemgå samtlige af dine VVS installationer, hvor funktionsdygtigheden herefter dokumenteres i en samlet rapport. Det er særligt i forbindelse med salg af enten ejer- eller andelsbolig, at et VVS Tjek er vigtigt.

VVS Tjek København og omegn

Vi har stor erfaring med VVS Tjek i København, Hovedstaden og Nordsjælland. Sidder du med en lejlighed i København eller omegn og har brug for et VVS Tjek, så er Aplus VVS et oplagt valg.

Sådan fungerer det

Et VVS Tjek er i bund og grund en gennemgang af samtlige VVS installationer i din bolig. Når du bestiller et VVS Tjek hos Aplus VVS, vil vi foretage tests på de synlige VVS installationer i boligen. Disse installationer omfatter som regel varmeapparater, varmt og koldvandsapparater, afløb samt hårde hvidevarer.

Resultaterne fra et VVS Tjek samles i en form for tilstandsrapport, hvortil vi også knytter billeddokumentation og en let overskuelig gennemgang af eventuelle installationer, som bør udbedres. Som udgangspunkt omfatter et VVS Tjek ikke slid og ælde, hvis ikke dette påvirker funktionsdygtigheden.

VVS Tjek: Kr. 1.395,-
Udvidet VVS Tjek: Kr. 1.695,-

Bemærk: Et VVS Tjek er et vejledende og visuelt eftersyn af synlige VVS installationer og tilslutninger, som f.eks. håndvask, afløb, toilet m.m.

Det er altid ejerens ansvar at VVS installationer er udført lovligt og korrekt. Aplus VVS hæfter ikke for rørinstallation, afløbsinstallationer og gulvafløb der ligger skjult samt flisearbejde.

VVS Tjek andelsbolig

Står du og skal købe eller sælge en andelsbolig? Så kan et VVS Tjek være lige noget for dig. Vi udarbejder en rapport som præcist beskriver tilstanden af andelsboligens VVS installationer.

Et VVS Tjek i en andelsbolig skal udføres af en autoriseret VVS installatør. Hos Aplus har vi stor erfaring med at tjekke og efterse VVS installationer i Rødovre samt hele København, og vores autorisation er din sikkerhed for en korrekt gennemgang.

Få ro i maven med et VVS tjek af din andelsbolig. Kontakt os på telefon 7060 5153 eller udfyld formularen her på siden.

VVS Tjek for sælgere af bolig

Skal du flytte og dermed sælge din nuværende ejer- eller andelsbolig, så vil det i mange tilfælde være pålagt dig at få udført et VVS Tjek. Gennem de seneste par år er der set en massiv stigning i andelsboligforeninger, som kræver at deres beboere får udført et VVS Tjek inden videresalg.

Det skyldes især det faktum, at en dårlig VVS installation kan have en negativ effekt på hele ejendommen. Dermed er det essentielt for foreningen, at der opretholdes en vis standard på alle VVS installationer.

Et VVS Tjek kan bestemt også gavne din position som sælger af en bolig. I mange tilfælde er det småting som opdages i forbindelse med et VVS Tjek. Disse er nemme og forholdsvis prismæssigt sobre at udbedre. Ved at gøre dette, kan du med stor sandsynlighed sælge din bolig til en bedre pris.

Læs mere om VVS Tjek i en andelsbolig: www.ret-raad.dk/vvs-tjek-i-andelsboliger

VVS Tjek lejlighed

Når vi foretager et VVS Tjek i en lejlighed, sikrer vi alle VVS installationer er foretaget lovligt. Det er din sikkerhed som ny indflytter, så du undgår ubehagelige overraskelse og uforudsete udgifter.

Vi har udført rigtige mange eftersyn og VVS Tjek af både leje- og ejerlejligheder i Rødovre, København og resten af Hovedstaden. Vi anbefaler altid et autoriseret VVS Tjek i forbindelse med til- eller fraflytning af en lejlighed.

VVS Tjek for købere af ny bolig

Står du i den fantastiske situation, at du skal til at underskrive papirerne på din nye andels- eller ejerbolig, så er det uhyre vigtigt at du tjekker, at der er foretaget et VVS Tjek på boligen. Det er desværre ikke et lovkrav, men mange andelsboligforeninger har valgt at kræve det af deres beboere. Dermed er det altså sælgerens ansvar, at der udføres et VVS Tjek inden du overtager boligen.

Et VVS Tjek er vigtigt, da denne rapport belyser hvilke VVS installationer der ikke er lovlige, eller som ikke er funktionsdygtige. Derved sparer du dig selv for uheldige overraskelser efter indflytning.

Rent økonomisk kan et VVS Tjek på din kommende bolig også være en god ide. Skulle der være VVS installationer, som skal ordnes, kan du og sælger eksempelvis vælge at slå halv skade. I de fleste tilfælde kan du få sælger til at udbedre VVS installationer inden du underskriver overdragelsen af boligen.

Har du en lejlighed i Rødovre eller København og ønsker dine VVS installationer efterset? Kontakt os på telefon 7060 5153 eller udfyld formularen her på siden.

© Copyright - Aplus VVS
Indhent tilbud
close slider
Call Now Button