Varme­installationer

Få udført varmeinstallationer i København & Nordsjælland.

Få udført varmeinstallation

Vi har stor erfaring med udførelse af varmeinstallationer til privat og erhverv. Uanset om du ønsker dit nuværende varmesystem gennemgået og optimeret, eller har behov for installation af radiatorer, gulvvarme m.m., så kan Aplus VVS hjælpe dig.

Aplus VVS er autoriseret VVS Installatør og anvender udelukkende kvalitetsprodukter. Det er din sikkerhed for korrekt og veludført VVS arbejde.

Vi kan bl.a udføre:

Er du i tvivl om din varmeinstallation kræver en autoriseret VVS’er? Kontakt Aplus VVS for en uforpligtende snak om opgaven.

Ring til os på telefon 7060 5153 eller udfyld formularen her på siden.

Hos Aplus VVS er alle priser inkl. moms, levering og montering!

Vi har mange flere produkter indenfor kategorierne, kontakt os for at høre mere.

Varmepumpe

Metro Therm type 211 ECO Elvandvarmer med smart control model 110, 98ltr. rør ned

16.495,00 DKK

Radiator

Altech radiator 22 – 600 x 1000 mm model C

5.545,00 DKK

Varmepumpe

Metro Therm Type 6440 vandvarmer, model 110 til centralvarme rør ned

15.445,00 DKK

Varmepumpe

Metro Therm Type 6440 vandvarmer, model 110 til fjernvarme rør ned

15.445,00 DKK

Tilslutning af fjernvarme

Langt de fleste danskere får deres varme fra forsyningsselskabet. Når varmen skal fordeles i boligens rum, så kræver det forskellige varmetilslutninger. Hos Aplus VVS kan vi rådgive dig omkring de forskellige muligheder, og finde den varmekilde der passer bedst til dit behov.

Et miljørigtigt valg

Fjernvarme er en billig og miljørigtig måde at opvarme sin bolig på. Varmen bliver leveret direkte til boligens fjernvarmeanlæg via forsyningsselskabets rørføring, og du slipper for bekymringerne omkring et tomt oliefyr eller en tilstoppet skorsten. Selve tilslutningen af fjernvarme kræver en autoriseret VVS Installatør.

Hvad koster tilslutning af fjernvarme

Prisen på tilslutning af fjernvarme afhænger af typen på din bolig, og kræver en uddybende snak om b.la. dine nuværende varmekilder og behov i boligen.

Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring tilslutning af fjernvarme og installation af korrekt fjernvarmeanlæg. Varmeinstallation kræver den rette rådgivning, og den er altid gratis hos os.

Kontakt Aplus VVS på telefon 7060 5153 eller udfyld formularen her på siden.

Installation af gulvvarme

Varme i gulvet er både komfortabelt og giver en god varmefordeling i hele rummet. De fleste kender følelsen, når man træder ud på et opvarmet gulv i badeværelset. Det er i nyere tid blevet muligt at få i alle boligens rum, og kan monteres under de fleste gulvtyper.

Vælg den rigtige gulvvarme

Uanset om du skal have installeret gulvvarme som din primære varmekilde i hele boligen, eller blot vil hæve komforten i et enkelt rum, så kan Aplus VVS hjælpe dig. Vi kan installere vandbaseret gulvvarme hos både privat og erhverv, og kan rådgive om den rigtige løsning.

Få et tilbud på gulvvarme

Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring installation af gulvvarme og den komfort det kan skabe. Vi har stor erfaring med gulvarme til private hjem samt tilslutning i større byggerier.

Kontakt os på telefon 7060 5153 eller udfyld formularen her på siden. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på et gulvarmesystem i høj kvalitet.

© Copyright - Aplus VVS
Indhent tilbud
close slider
Call Now Button