VVS Opgaver

Som Aut. VVS installatører i København, Hovedstaden og Nordsjælland klarer vi nemt og hurtigt dine VVS opgaver.

Hvilke VVS opgaver kan Aplus VVS løse?

Hos Aplus VVS rykker vi ud i alle døgnets timer. Uanset om du har VVS opgaver, som skal løses lige nu eller indenfor vores normale åbningstider, så giv os et kald med det samme.

Vi tager gerne en uforpligtende dialog med dig, så vi kan få rådet bod på dine VVS opgaver hurtigst muligt. Vi har hovedkontor i Rødovre, og kører derfor ud i hele Københavnsområdet og Nordsjælland.

Erfaren VVS-virksomhed i København, Storkøbenhavn og Nordsjælland

Aplus VVS er en erfaren VVS-virksomhed, der har serviceret København, Storkøbenhavn og Nordsjælland i mere end 15 år. Vores team af erfarne VVS-teknikere har den ekspertise og viden, der kræves for at løse alle former for VVS-opgaver – store eller små.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have en velfungerende VVS-installation, og derfor er vi altid tilgængelige for at sikre, at din VVS fungerer optimalt. Vores ekspertise dækker alt fra reparation og vedligeholdelse af VVS-installationer til installation af helt nye systemer.

Vi bruger kun de bedste materialer og teknologier på markedet og holder os opdateret på de seneste VVS-tendenser og teknologier for at sikre, at vores kunder altid får den bedste løsning. Uanset hvor i København, Storkøbenhavn eller Nordsjælland du befinder dig, kan du regne med, at vi vil yde en høj kvalitet af service.

Herunder finder du et udpluk af VVS-opgaver, som vi udfører:
Har du brug for en VVS’er?

Kontakt os i dag for at få mere information om vores VVS-tjenester, eller for at få en gratis og uforpligtende vurdering af din VVS-installation. Vi er her for at hjælpe med alle dine VVS-behov.

Kontakt os på telefon 7060 5153 eller udfyld formularen her på siden.

VVS arbejde i høj kvalitet

Badeværelser

Badeværelset er ofte et undervurderet rum i hjemmet. Vi både starter og slutter en vigtig del af dagen her. Et badeværelse skal være et roligt rum med rene linjer og vigtigst af alt, så skal det være funktionelt.

VVS tjek

Står du i den fantastiske situation, at du skal til at underskrive papirerne på din nye andels- eller ejerbolig, så er det uhyre vigtigt at du tjekker, at der er foretaget et VVS tjek på boligen.

Gasinstallationer

Når du skal have udført en gasinstallation, skal du have fat i en autoriseret vvs’er. Det finder du hos Aplus VVS. Vi er autoriseret til at udføre gasinstallationer til både privat og erhverv.

Ejendomsservice

Ejendomsservice er et begreb, som kan dække over flere typer af serviceløsninger. Fælles for dem alle er, at ejendomsservice er en serviceaftale hvorved en given bygning vedligeholdes og du som beboer, ejer eller medlem slipper for det sure arbejde.

Energioptimering

Oplever du at kunne skrue i uendeligheder på termostaten, uden at radiatoren bliver rigtig varm? Måske tager det hundrede år og en madpakke før at vandet bliver varmt under bruseren, eller måske forbliver badeværelsesgulvet isende koldt?

Døgnservice

Aplus VVS hjælper dig når behovet opstår. OGSÅ efter lukketid. Ring på telefonen 70 6051 53 ved akutte henvendelser udenfor normal telefontid.

VVS opgaver der er til at betale

Hos Aplus finder vi det uhyrligt vigtigt, at du som kunde ved præcis hvad du betaler for. Vi ønsker en gensidig forståelse for hvad en VVS opgave kan være og hvad håndtering heraf må koste.

Priser på VVS

Derfor har vi udpenslet vores priser på VVS opgaver, så du via vores overskuelige oversigt, let kan gennemskue, hvad du egentlig betaler for. Her finder du også priser for de små poster, der normalt bare ville skrives ind under den aftalte service. Eksempler på dette kan være miljøomkostninger ved bortskaffelse af affald eller lovpligtigt kvalitetssikring.

Autoriseret VVS Installatør

Vi er autoriserede VVS installatører og kan derfor håndtere langt de fleste VVS opgaver. VVS opgaver som kræver autorisation, kan kun udføres af VVS installatører, som er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre denne type arbejde.

Autoriseret VVS firma

Langt de fleste VVS opgaver kræver en autoriseret fagmand. Som autoriseret VVS-firma er vi underlagt gældende myndighedsregler, og har desuden er godkendt kvalitetssikringssystem. Hos Aplus VVS sørger vi for resultater, som lever op til dine forventninger og som får bugt med problemet.

© Copyright - Aplus VVS
Indhent tilbud
close slider
Call Now Button