Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website (FIRMA-DOMÆNE) indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Kategori: Præferencer

NavnUdbyderFormålUdløbType
yt-player-bandwidthyoutube.comBestemmer den optimale video kvalitet ud fra den besøgendes platform og netværkshastighed.
PersistentHTML
langlinkedin.comSættes af LinkedIn , når en webside indeholder et indlejret ‘Følg os’-panel.SessionHTTP

Kategori: Statistik

NavnUdbyderFormålUdløbType
_gaFIRMA-DOMÆNERegistrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.2 årHTTP
_gatFIRMA-DOMÆNEAnvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren1 dagHTTP
_gidFIRMA-DOMÆNERegistrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.1 dagHTTP
collectgoogle-analytics.comBenyttes til at indsamle data om brugerens platform (PC, tablet el. mobil) og præferencer – Disse data benyttes af Google Analytics til at optimere hjemmesidens indhold og annoncerelevans.SessionPixel

Kategori: Marketing

NavnUdbyderFormålUdløbType
_fbpFIRMA-DOMÆNEAnvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.3 mdr.HTTP
_hjIncludedInSampleFIRMA-DOMÆNEAngiver om brugerens navigation skal registreres i en given statistik.SessionHTTP
ads/ga-audiencesgoogle.comAnvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder.SessionPixel
bcookielinkedin.comAnvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services.2 årHTTP
BizoIDads.linkedin.comIndsamler data om den besøgendes præferencer på flere hjemmesider – benyttes til at optimere hjemmesidens annonce-relevans i forhold til den specifikke besøgende.29 dageHTTP
IDEdoubleclick.netAnvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren.1 årHTTP
frfacebook.comAnvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.3 mdr.HTTP
NIDgoogle.comRegistrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg. ID’et anvendes til at målrette annoncer6 mdr.HTTP
GPSyoutube.comRegistrerer et unikt ID på mobile enheder for at muliggøre tracking baseret på geografisk GPS lokation.1 dagHTTP
langads.linkedin.comGemmer det sprog brugeren har valgt på en hjemmeside.SessionHTTP
lidclinkedin.comAnvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services.1 dagHTTP
PREFyoutube.comRegistrerer et unikt ID, der anvendes af Google til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger YouTube vidoer på tværs af forskellige hjemmesider.8 mdr.HTTP
test_cookiedoubleclick.netAnvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.1 dagHTTP
trfacebook.comAnvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.SessionPixel
UserMatchHistorylinkedin.comIndsamler data om den besøgendes præferencer på flere hjemmesider – benyttes til at optimere hjemmesidens annonce-relevans i forhold til den specifikke besøgende.29 dageHTTP
VISITOR_INFO1_LIVEyoutube.comForsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video.179 dageHTTP
YSCyoutube.comRegistrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.SessionHTTP
yt-player-bandwidthyoutube.comBestemmer den optimale video kvalitet ud fra den besøgendes platform og netværkshastighed.PersistentHTML
yt-player-headers-readableyoutube.comRegistrerer den besøgendes interaktion med hjemmesidens video-indhold. Dette gøres for at optimere hjemmesidens video-indhold.PersistentHTML

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold eller hvis du benytter vores kontaktformularer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail samt anden information du måtte oplyse. Dette vil typisk være i forbindelse med beskeder du sender os via kontaktformularer.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere og måle på evt. henvendelser til os, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at ringe dig op som ønsket. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post@aplusvvs.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Aplus VVS
Rødovrevej 24
2610 Rødovre
Telefon: 70 60 51 53
E-mail: post@aplusvvs.dk

Akut VVS døgnservice

Aplus VVS hjælper dig når skaden er sket. Alle ugens dage, 24 timer i døgnet.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for et uforpligtende tilbud på VVS? Udfyld formularen så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Vi tager imod alt fra akutte skader i hjemmet til store byggeprojekter.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Call Now Button