Afløbs­installationer

Vi klarer dine afløbsinstallationer nemt & effektivt.

Hjælp til afløbsinstallation

Vi har stor erfaring med udførelse af afløbsinstallation og udskiftning af faldstamme. Skal du installere afløb i et helt nyt gulv, eller ønsker det eksisterende udskiftet? Så kan Aplus VVS hjælpe dig.

Vi er autoriseret VVS Installatør og har udført mange installationer af afløb. Det er din sikkerhed for korrekt og veludført VVS arbejde.

Vi kan bl.a udføre:

Er du i tvivl om din afløbsinstallation kræver en autoriseret VVS’er? Kontakt Aplus VVS for en uforpligtende snak om opgaven.

Kontakt os på telefon 7060 5153 eller udfyld formularen her på siden.

Hos Aplus VVS er alle priser inkl. moms, levering og montering!

Vi har mange flere produkter indenfor kategorierne, kontakt os for at høre mere.

unidran-gulvafløb

Unidrain ClassicLine

8.245,00 DKK

Blucher afløb til gulv

Gulvafløb m. smøremembran

5.745,00 DKK

Rottestop fra blucher

Blücher Rottespærre

7.395,00 DKK

opbankning af gulv

Opbankning af gulv

5.245,00 DKK

Gulvafløb og Unidrain

Det populære linjeafløb fra Unidrain giver et smagfuldt og eksklusivt look på dit badeværelsesgulv. Afløbet kan både monteres op mod væggen, i hjørnet af en brusekabine samt som fritliggende løsning i gulvet. Det enkelte og stilfulde afløb er en funktionel løsning til gulvet i alle typer vådrum.

Få det populære Unidrain afløb

Få udskiftet eller monteret nyt gulvafløb fra Unidrain i dit badeværelsesgulv. Vi tilbyder en nemt og effektiv installation til konkurrencedygtige priser – hvis du selv fjerner gulvet omkring dit eksisterende afløb, så kan du få en super skarp pris på Unidrain. Vi kan selvfølgelig også stå for hele udskiftningen, så du slipper for arbejdet med at fjerne gulvet.

Priser på gulvafløb

Alle priserne er inkl. moms, levering og montering.

 • Installation af Unidrain ClassicLine: Kr. 8.295,-
  Forudsætter at gulvet er banket op og fjernet
 • Installation af Blücher Gulvafløb med Smøremembran: Kr. 5.745,-
  Forudsætter at gulvet er banket op og fjernet
 • Fjernelse af eksisterende gulv og afløb: Kr. 5.245,-
  Inkl. oprydning og fjernelse af affald

Mange boligselskaber kræver i dag at en autoriseret VVS’er udfører din afløbsinstallation. Hos Aplus VVS ved vi hvad det vil sige, og i vores priser, er der naturligvis inkluderet de korrekte dokumenter til boligselskabets godkendelse.

Udskiftning af faldstamme

En faldstamme leder spildevand fra toilet og gulvafløb ud i kloakken, og forbinder de forskellige etager i en ejendom. En faldstamme er typisk opbygget i støbejern og holder derfor i mange år – det er dog vigtigt at få faldstammen efterset og vedligeholdt, så der ikke opstår rust og synlig slidtage. Trænger din faldstamme til et eftersyn skal du altid kontakte en autoriseret VVS Installatør.

Udskiftning af faldstamme i København

Hos Aplus VVS udfører vi udskiftning og renovering af faldstammer i København og omegn. Vi har stor erfaring med arbejde i bolig- og ejendomsforeninger, og kender til opgavens størrelse og omfang når faldstammen skal udskiftes – uanset om dit behov omfatter hele boligkomplekser og opgange, eller du ønsker efterset specifikke områder på faldstamme, så kan Aplus VVS hjælpe.

Hvad koster det?

Prisen på udskiftning af faldstamme og stigstrenge afhænger af mange ting. Derfor tager vi altid en snak om din opgave og besigtiger opgaven hvis det er nødvendigt.

Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring udskiftning af faldstamme og stigstrenge. Afløbsinstallation kræver den rette rådgivning, og den er altid gratis hos os.

Kontakt Aplus VVS på telefon 7060 5153 eller benyt vores kontaktformular.

Rottespærre

Rotter er et kæmpe problem i vores kloaksystem og kan lave skader i både rørføring samt indvendigt i din bolig. Ingen ønsker at byde de smitsomme skadedyr inde for, og derfor kan en rottespærre være en oplagt løsning i din private bolig, ejendomsforening eller erhvervsbygning.

Slip for rotter

Med en rottespærre fra Blücher kan du komme dit rotteproblem til livs. Vores rottespærre monteres på lodrette faldstammer fra toilet og afløb, og sikrer at skadedyr ikke trænger op igennem toilet og andre afløbsinstallationer.

Med en bred udvidelse på selve røret, undgår man de ubudne gæster fra at bevæge sig længere op i rørføring og din bolig, mens det ikke påvirker overskydende spildevands vej til kloaksystemet.

Priser på rottespærre

Alle priserne er inkl. moms, levering og montering.

 • Installation af Blücher rottespærre: Kr. 7.395,-
  Levering og montering på eksisterende rørføring

Mange boligselskaber kræver i dag at autoriserede fagfolk udfører sikring mod rotter. Det er ikke tilladt at udføre selv, da det kan have store konsekvenser for dine afløsinstallationer hvis det ikke gøres korrekt.

© Copyright - Aplus VVS
Indhent tilbud
close slider
Call Now Button