Ejendomsservice København

Ejendomsservice er et begreb, som kan dække over flere typer af serviceløsninger.

Ejendoms­service i hele København & Nordsjælland

Ejendomsservice er en serviceaftale hvorved en given bygning vedligeholdes og du som beboer, ejer eller medlem slipper for det sure arbejde. Ejendomsservice er ofte et alternativ til at ansætte en vicevært.

Derfor kan der også være penge at spare ved sådan en løsning. Ydermere skiller VVS ejendomsservice sig ud i forhold til andre serviceaftaler til ejendomme. Læs fortsat med her og find ud af hvordan, samt hvad ejendomsservice hos Aplus VVS dækker over.

Derfor er VVS ejendomsservice en god idé

Aplus VVS er en autoriseret VVS virksomhed, hvorfor vi kan klare de fleste opgaver, der læner sig op ad faget. Det er en fordel at vælge en ejendomsservice fremfor at vente på, at et eller flere problemer træder ind.

Ved en aftale om ejendomsservice er du sikret at din opgave bliver udrettet hurtigt, og du slipper for at vente på travle VVS’ere eller at skulle betale over flere gange og dermed flere penge for at få opgaverne løst.

Aplus VVS tilbyder døgnservice­ordning

Når du bestiller ejendomsservice hos Aplus VVS, følger der døgnserviceordning med i prisen. Det vil sige, at uanset hvornår du må have brug for vores hjælp, så står vi til rådighed for dig.

Vi hjælper alle dage

Dette gælder hele året rundt, også på helligdage og i weekender. Tegner du aftale med os om ejendomsservice, er vi din faste partner hvad angår bygningens vedligeholdelse.

Du slipper for at skulle ud og finde en VVS’er hver gang behovet opstår, og du sparer tilmed dig selv for ventetiden, som der ofte følger med ved henvendelse til en håndværker.

Hvad omfatter ejendoms­service fra Aplus VVS?

Hos Aplus VVS er det vigtigt for os, at tilbyde en løsning, hvor vi kommer så mange områder igennem som muligt. Læs med her, og få et overblik over, hvad ejendomsservice hos Aplus VVS inkluderer.

  • Optimering af varmeanlæg
  • Optimering af varmtvandsbeholdere
  • Klimaregulering
  • Registrering af vand-, varme- og elforbrug
  • Følger månedligt forbrug med energidata.dk
  • Døgnserviceordning 24/7 – hele året rundt
  • Påfyldning af varmeanlæg
  • Udslamning af varmtvandsbeholder
  • Motionering af ventiler
  • Rensning af snavsfiltre

Hvem kan få ejendoms­service hos Aplus VVS?

Da vi er beliggende i Rødovre yder vi ejendomsservice i hele København samt omegn. Ejendomsservice kan bestilles både til private boliger, samt til erhverv. Vi oplever forskellige behov til ejendomsservice alt efter bygningens alder, størrelse og beliggenhed.

Derfor aftaler vi indbyrdes, hvordan den bedste løsning ser ud for jer. Husk at I er velkommen til at kontakte os på telefon: 7060 5153 for en uforpligtende snak om ejendomsservice.

Vi oplever oftest henvendelse fra boligselskaber og boligforeninger. Derfor er det også her, at vi har den mest dybdegående erfaring indenfor ejendomsservice. Vi ved, hvad der skal kigges efter og følges op på. Ligeledes har vi et klart og realistisk billede af, hvor ofte ejendomme som eksempelvis boligselskaber og foreninger kræver ejendomsservice.

Er ejendoms­service et krav?

Uanset om der er tale om en boligforening, en kontorbygning eller et privat hjem, så er ejendomsservice ikke et krav. Til gengæld er der dog kraftige anbefalinger at finde, til de som ønsker at få mest ud af deres bolig gennem flest mulige år.

Eksempelvis bør udslamning af varmtvandsbeholderen samt rensning af denne ske årligt. Ligeledes bør varmtvandsbeholderen efterses og udskiftes ved behov, hvilket oftest opstår med 12-18 måneders mellemrum.

Hvad koster ejendoms­service?

Priserne på ejendomsservice varierer fra bygning til bygning. Det skyldes, at det er meget varierende hvilke opgaver, der kræves udført – alt efter bygningens alder og hvordan den førhen er blevet vedligeholdt. Ligeledes er antallet af eksempelvis ventiler også varierende for bygning til bygning.

© Copyright - Aplus VVS
Indhent tilbud
close slider
Call Now Button