Badeværelse

Bestil elementer til badeværelsesrenovering gennem Aplus VVS

Drømmer du om nyt badeværelse?

Uanset hvor stor en badeværelsesrenovering du ønsker, så kan vi hos Aplus VVS hjælpe dig. Vi kan tage teten på hele projektet, og står for afmontering af gammelt badeværelse samt opførsel af et nyt. Ligeledes udfører vi badeværelsesrenovering tilpasset til det omfang du ønsker.

Et funktionelt badeværelse er essentielt i ethvert hjem. Derfor kan du gennem Aplus VVS’ online butik købe dig de badeværelseselementer, som du måtte mangle. Vi sælger alt det basale til en mindre badeværelsesrenovering. Alle priser er inklusiv levering og montering.

Ønsker du et tilbud?

Hos Aplus VVS tilbyder vi både badeværelsesrenovering og opførsel af nyt badeværelse.

Udfyld blot kontaktformularen til højre, og så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud på dit badeværelse.

Vi tager gerne en snak med din inden. Ring blot på telefon:

Vi ser frem til at høre fra dig!

Fornavn*

Efternavn

Email*

Telefon

Boligtype*

Budget*

Sted*

Tidshorisont*

Beskrivelse af opgaven*

Vedhæft evt. billeder (max 4 MB)

Badeværelsesrenovering efter dine ønsker

Badeværelset er ofte et undervurderet rum i hjemmet. Vi både starter og slutter en vigtig del af dagen her. Et badeværelse skal være et roligt rum med rene linjer og vigtigst af alt, så skal det være funktionelt. En badeværelsesrenovering er uden tvivl en investering og alt efter dine ønsker til det færdige resultat, så kan det være en dyr omgang. Hos Aplus VVS renoverer vi badeværelser til konkurrencedygtige priser. Vi tager gerne imod mindre opgaver såsom montering af nyt toilet eller armatur, men vi foretager også gerne større projekter såsom fuld badeværelsesrenovering, hvor ikke kun funktionalitet spiller ind - men også æstetik og smag.

Læs mere om øvrige VVS opgaver.

Hvorfor er badeværelsesrenovering så dyrt?

Badeværelset er boligens mest komplicerede rum. Her er en masse installationer og tekniske funktioner, som skal kunne fungere sammen og på tværs af hinanden. For en beboer uden faglig viden på området er det en selvfølge, at der rinder vand ud af hanen, når du drejer på den og at der skyller vand i toilettet, når du trykker på knappen. Men alle disse funktioner kræver vandtilslutning og installation, som kun kan udføres med den rette tekniske viden og tilladelse. Afhængigt af omfanget kræver en badeværelsesrenovering desuden, at flere forskellige typer af fagfolk skal ind over processen.

Skab luft i budgettet

Badeværelsets mange installationer gør, at man under badeværelsesrenovering ofte støder på skjulte komplikationer. Dermed vil der - i nogle tilfælde - være udgifter, som ingen kan forudse. Derfor er det altid en god idé at planlægge en buffer ind i budgettet. En god tommelfingerregel er at tilregne 10-15 % af budgettet til uforudsete udgifter.

Fuld enterprise til din badeværelsesrenovering

Hos Aplus VVS er vi i stand til at tilbyde fuld entreprise, når vi står for en badeværelsesrenovering. Hermed tager vi os af renoveringen fra start til slut og sørger for de rigtige fagfolk til håndtering af badeværelsesrenoveringen. Vi har kvalificerede og dygtige murere, tømrere, maler og elektrikere til at varetage den del af processen, som vi som VVS’ere ikke må udføre. Ved at benytte fuld enterprise kan du spare både tid og penge, da du slipper for at skulle hyre flere firmaer til mindre opgaver.

Vi skaber muligheder

Er du indehaver af et lille københavner-badeværelse? Eller er dit badeværelse blot nedslidt? Så er vi hos Aplus VVS de rette at spørge til råds. Vores ekspertise bygger på mange års erfaring og derfor har vi også prøvet det meste. Vi har mange es i ærmet hvad angår gode ideer til udnyttelse af plads, funktionalitet og opførelse. Kombineret med dine personlige tanker og ideer, skal vi nok få skabt en badeværelsesrenovering, der lever op til alles forventninger.

Vi har mange års erfaring med renovering af badeværelse

Vi sørger for at alle love overholdes

Når man skal ind og rode ved installationer såsom kloaknet og vandtilslutning, så er der en masse lovgivninger at tage hensyn til. Blandt andet er der regler for hvor meget plads der skal være rundt om eksempelvis toilet og vask. Det er desuden ikke alle elementer, du kan flytte på eller alle steder du kan opføre et badeværelse uden videre. I nogle tilfælde kræver udførelsen byggetilladelse. Vi ved naturligvis hvad, der kan lade sig gøre og rådgiver dig gerne fra start til slut.

Lad os varetage badeværelsesrenovering for dig

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi hos Aplus VVS kan tilbyde dig i forbindelse med badeværelsesrenovering? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du kan vælge at udføre kontaktformularen her på siden, hvor du har mulighed for at give os en uddybet beskrivelse af dine forventninger til projektet. Vi tager også gerne en uforpligtende snak med dig om badeværelsesrenovering. Ring blot på telefon: 70 60 51 53.